BESTYRELSESUDDANNELSE TIL DIG SOM ADVOKAT

STRATEGIC BOARD ROOM™ er vores mest eftertragtede bestyrelsesuddannelse og tager udgangspunkt i dig som individ, og hvordan du bedre kan bidrage til forretningsudvikling.

Hør mere om uddannelsen

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Danske Advokater og giver 49 lektionspoint, og som medlem af Danske Advokater kan man få en rabat på 15%.

Fordele ved uddannelsen?

Hvem er vi?

Board Education ApS tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Vores bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, der har gennemført vores kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.


Vi har fokus på det aktive og værdiskabende bestyrelsesarbejde, og hvordan man som bestyrelsesmedlem/-leder udvikler sin identitet og kompetencer, der matcher virksomhedernes behov.

Års erfaring

Kurser færddiggjort

1500+

20+

Peter Agergaard

BOARD EDUCATION™

CEO

Læs mere

Programmets opbygning

Bestyrelsesuddannelsen består af 3 moduler af 2 dages varighed. Mellem modulerne vil du arbejde med udviklingen af din personlige bestyrelseslederhåndbog. Denne håndbog udgør uddannelsens skriftlige eksamen. Alle eksaminer bliver evaluereret af en ekstern censor både på den mundtlig og skriftlige eksamen.


Programmets opbygning er illustreret i nedenstående model.

Datoer for uddannelser 2022/2023

Strategic Board Room 45
Strategic Board Room 46
Strategic Board Room 47
Strategic Board Room 48
Bliv kontaktet i dag

Udtalelser

Jeg har deltaget på STRATEGIC BOARD ROOM og CHAIRPERSON hos BOARD EDUCATION og har i den forbindelse udviklet mine redskaber til at øge værdiskabelsen af mit bestyrelsesarbejde. Jeg vil fremhæve uddannelsernes fokus på den individuelle bestyrelsesprofil, hvor der sættes fokus på, hvordan man som individ og team skaber størst værdi.

Kristian Jensen

Fhv. Finans-, Udenrigs- og Skatteminister

Henrik Kim Nielsen

Vice President Novo Nordisk

Kurserne gav mig en god og praktisk forberedelse til at påtage mig rollen som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesleder med fokus på de menneskelige elementer og forandringsledelse. BOARD EDUCATION inkluderer gode koncepter og modeller med fokus på at omsætte dem til brugbare værktøjer

Bestil materiale

Om Board Education

Board Education ApS tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde.


Vores bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, der har gennemført vores kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Kontakt

+45 20 23 00 65


peter@board-education.dk


Kronprinsessegade 6, Stuen, 1306 København K


CVR: 42658294


Cookies- og privatlivspolitik