AT HOME EDUCATION™

AT HOME EDUCATION™ giver dig mulighed for at lære om grundlæggende bestyrelsesarbejde online. Vær opmærksom på, at dette kan være en del af dit abonnement under BOARD PEOPLE™

Online bestyrelseskursus

AT HOME EDUCATION™ er et fleksibelt online bestyrelseskurses, der har fokus på at give dig ny inspiration til bestyrelsesarbejdet. Du har mulighed for at tilegne dig den nyeste viden indenfor værdiskabende og forretningsudviklende bestyrelsesarbejde – når det passer dig.

Det betyder, at du modtager undervisningen i hjemmet, på arbejdspladsen eller hvor du har tid – i stedet for at skulle møde op til fastlagte undervisningsmoduler.

Fordele

Målgruppe

Mange oplever, at det kan være vanskeligt at finde tid og rum til at tage en uddannelse eller et kursus til trods for, at viljen og motivationen til at lære nyt er stor. AT HOME EDUCATION™ adresserer dette og giver dig mulighed for at lære, når det passer dig bedst – i flyet, mellem møderne eller hjemme om aftenen.

Kurset henvender sig til både nye og erfarne bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at udvikle nye færdigheder inden for bestyrelsesarbejdet. Derudover er kurset et glimrende første skridt mod videre uddannelse og dermed et nyt sprog, nye muligheder og en ny bestyrelsesidentitet.

Online bestyrelseskursus med effekt

AT HOME EDUCATION™ giver dig adgang til de nyeste modeller og værktøjer samt individuel feedback på, hvordan du kan anvende disse i dit bestyrelsesarbejde. Det betyder, at du får oplæring i metoder, hvis effekt og værdi er bevist.

Desuden får du mulighed for at supplere kurset med personlig sparring, hvor netop din situation bliver drøftet og udviklet. Alt dette gør, at du kan udvikle dig selv og derved skabe din bestyrelsesidentitet som dueligt bestyrelsesmedlem.

Kursets opbygning

Kurset er opbygget af 6 moduler, som hver består af et kompendie og en hjemmeopgave. Du får skriftlig feedback på alle hjemmeopgaver og kan på denne måde løbende få sparring og i eget tempo udvikle din viden om moderne bestyrelsesarbejde.

De 6 moduler er illustreret herunder.

AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus - Board Education
AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus - Board Education
AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus - Board Education
AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus - Board Education
AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus - Board Education
AT HOME EDUCATION Online bestyrelseskursus -Board Education

Mulighed for mere læring og eksamensbevis

Fuldfører du AT HOME EDUCATION™ og har mod på mere læring, så er der mulighed for at videreudvikle dig på yderligere niveauer.

Der er en forskel på at deltage på et kursus og at tage en bestyrelsesuddannelse – både i omfang og i forhold til de krav og forventninger, der er til dit læringsforløb.

Vi har tilrettelagt kurset således, at du senere kan deltage på én eller flere bestyrelsesuddannelser, baseret på hvad dine ambitioner er, og hvor meget bestyrelsesarbejdet skal fylde i dit arbejdsliv.

Board Education -Bestyrelsesuddannelser - Bestyrelsesuddannelse
Peter Agergaard CEO - Board Education Bestyrelsesuddannelser

Uanset dit ambitionsniveau er der mulighed for at få inspiration til moderne bestyrelsesarbejde gennem AT HOME EDUCATION™. Det kan også være starten på en ny karrierevej, hvor du kan opnå dokumentation på din personlige duelighed i relation til bestyrelsesarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os, hvor vi med glæde tager en uforpligtende snak om dine ambitioner og muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

AT HOME EDUCATION™ koster DKK. 19.995,00 ex. moms

Betales ved tilmelding.

Tilmeld dig uddannelsen

Modtag materiale