BOARD ROOM™

Dette to-dags bestyrelseskursus sigter mod, at du forstår grundprincipperne i at arbejde på bestyrelsesniveau. Herunder hvordan du får mod og inspiration til at komme videre med at udvikle egne bestyrelsesmetoder og aktive bidrag.

Der fokuseres primært på BASIS-bestyrelsesarbejde – det grundlæggende bestyrelsesarbejde.

Bestyrelseskursus

BOARD ROOM™ er et minikursus til dig, som har brug for hurtigt at blive sat ind i de grundlæggende opgaver og arbejdsmetoder, der sikrer, at bestyrelsen kan skabe dokumenterede resultater. Dette er første skridt på vejen mod at forstå adskillelsen mellem drift og bestyrelsesarbejde.

Kursets fokus

Hvis du vil opnå succes i dit bestyrelsesarbejde, skal du være bevidst om, hvordan du kan anvende dine erhvervskompetencer i bestyrelsessammenhænge. Selvom opgaverne måske umiddelbart synes de samme, er konteksten i bestyrelsen helt unik.

BOARD ROOM™ fokuserer på værktøjer indenfor basisbestyrelsesarbejde med retslige rammer, økonomisk ansvar og det menneskelige aspekt. Du får indsigt i forventningerne til bestyrelsen, og hvordan den kan skabe resultater for virksomheden.

Fordele

Målgruppe

BOARD ROOM™ er for dig, som har interesse i moderne bestyrelsesarbejde, men mangler muligheden for at deltage på en bestyrelsesuddannelse.

Hvad enten du er ny og forholdsvis uerfaren inden for aktivt bestyrelsesarbejde eller gerne vil arbejde mere med bestyrelser, men mangler moderne bestyrelsesværktøjer for at kunne gøre en forretningsmæssig forskel – så er minikurset en oplagt mulighed for dig.

Et bestyrelseskursus med effekt og identitet

BOARD ROOM™ tager udgangspunkt i vores samarbejde med førende forskere indenfor bestyrelsesarbejde og flere af landets bedste praktikere i bestyrelsesledelse.

Du vil blive præsenteret for udviklingsmetoder, hvis effekt og værdi i bestyrelsessammenhænge er dokumenterede.

Kursets opbygning

Kurset består af 2 moduler, som afvikles over et 2-dages forløb. Programmets opbygning er illustreret i nedenstående model.

BOARD ROOM™ Bestyrelseskursus - modul 1
BOARD ROOM™ Bestyrelseskursus modul 2 - Board Education
BOARD ROOM™ Bestyrelseskursus modul ekstra boost - Board Education

Datoer for 2023/2024

BOARD ROOM 12

Moduler Dato
Modul 28. & 29. november 2023

BOARD ROOM 13

Moduler Dato
Modul 4. & 5. april 2024

BOARD ROOM 14

Moduler Dato
Modul 24. & 25. september 2024

Mulighed for mere læring og eksamensbevis

Hvis du er sulten efter mere læring om bestyrelsesarbejde, når du har fuldført BOARD ROOM™, er der rig mulighed for videre udvikling.

Der er nemlig forskel på at tage et bestyrelseskursus og en decideret bestyrelsesuddannelse, både i omfang og de kompetencer, du opnår ved gennemførelse.

BOARD ROOM™ er derfor tilrettelagt således, at du altid kan følge op med en af vores bestyrelsesuddannelser på et senere tidspunkt – alt afhængigt af dine ambitioner med bestyrelsesarbejde.

Peter Agergaard CEO - Bestyrelsesuddannelser - Bestyrelsesuddannelse
Peter Agergaard CEO - Bestyrelsesuddannelser - Bestyrelsesuddannelse

Uanset dine ambitioner er BOARD ROOM™ en perfekt måde at få inspiration og kendskab til moderne bestyrelsesarbejde. Det kan tilmed være startskuddet til en ny karriere inden for bestyrelsesarbejde, hvor du med BOARD ROOM™ får konkret bevis på dine evner og viden.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om bestyrelseskurset BOARD ROOM™.

Vi ser frem til at høre fra dig.

BOARD ROOM™ koster DKK. 19.995,00. Betales ved tilmelding.

Tilmeld dig uddannelsen

Modtag materiale