OM BOARD EDUCATION APS

board-education logo - bestyrelsesuddannelse

Board Education ApS tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Vores bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, der har gennemført vores kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Vi har fokus på det aktive og værdiskabende bestyrelsesarbejde, og hvordan man som bestyrelsesmedlem/-leder udvikler sin identitet og kompetencer, der matcher virksomhedernes behov.

Peter Agergaard CEO - Board Education Bestyrelsesuddannelser

20+

Års erfaring

1500+

Kurser færdiggjort

Peter Agergaard

BOARD EDUCATION™

CEO

Peter Agergaard stiftede Board Education i oktober 2021 efter at have købt bestyrelsesuddannelserne af Board Governance, der har leveret bestyrelsesuddannelser siden 2001. Peter er CEO i Board Education ApS, og har mere end 20 års erfaring som HR-ansvarlig i store internationale virksomheder – senest som Global HR-chef i Falck. Denne erfaring bruger han til at italesætte kompetencer og bestyrelsesidentiteten på bestyrelsesuddannelserne og i den individuelle sparring.

Tilmeld dig uddannelsen

Modtag materiale