Velkommen til vores podcast-sektion hos Board Education!

Her deler vi værdifulde indsigter og ekspertrådgivning om bestyrelsesuddannelse, værdiskabelse, bestyrelsesarbejde og ansvar.

Vores mission er at udforske og dele værdifuld viden og indsigt inden for bestyrelsesarbejde, værdiskabelse, og ledelse gennem vores spændende podcast-serie. Vi er dedikerede til at styrke bestyrelsesmedlemmer og ledere med de nødvendige kompetencer og perspektiver for at træffe velinformerede beslutninger og skabe betydelig værdi for deres organisationer. Vores podcast byder på dybtgående samtaler omkring bestyrelsesarbejde. Vi udforsker de seneste tendenser inden for bestyrelsesarbejde, deler praktiske værktøjer og råd samt inspirerende historier om succes og udfordringer i bestyrelsesverdenen.

Uanset om du er en erfaren bestyrelsesleder, en ung talentfuld leder eller bare interesseret i at forstå bestyrelsesarbejdet bedre, vil vores podcast give dig værdifulde indsigter og inspiration til at tage din karriere og din organisations præstationer til næste niveau.

Vi opdaterer løbende vores podcast med nye episoder, så hold dig opdateret!

Hør vores seneste udgivelser omkring bestyrelsesarbejde generelt og omkring vores uddannelse Strategic board room.

I første afsnit, “Introduktion del 1”, vil du blive præsenteret for Board Education ApS samt ejerne bag, Peter Agergaard og Kenneth Mikkelsen. I dette podcastafsnit vil vi udforske Board Educations værdier, tanker og metoder bag deres uddannelsesprogrammer.

I andet afsnit, “Introduktion del 2”, vil du blive præsenteret for, hvorfor du skal tage en bestyrelsesuddannelse. Derudover vores måde at arbejde med bestyrelsesansvar på, og hvordan du opbygger et team i bestyrelser. 

I denne podcast “Strategic Board Room – Modul 2” gennemgår vi indholdet på første modul af bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room. Her har vi fokus på deltagerne og deres forventninger. Vi tager fat på områder som bestyrelsens ansvar og rolle, bestyrelsens sammensætning, megatrends, sammensætning og organisering af arbejdet i bestyrelsen mv.

I denne podcast “Strategic Board Room – Modul 3” gennemgår vi indholdet på første modul af bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room. Her har vi fokus på deltagerne og deres forventninger. Vi tager fat på områder som bestyrelsens ansvar og rolle, bestyrelsens sammensætning, megatrends, sammensætning og organisering af arbejdet i bestyrelsen mv.

Eller hør episoderne på Spotify

Tilmeld dig uddannelsen

Modtag materiale